Vi Àr ÄterförsÀljare av Robomow robotgrÀsklippare

Vi Ă€r Ă„terförsĂ€ljare av Robomow robotgrĂ€sklippare och har ett flertal olika modeller att erbjuda. Vi erbjuder Ă€ven en smidig installation av din klippare. Du Ă€r alltid vĂ€lkommen in till vĂ„r butik i Örebro för att diskutera robotgrĂ€sklippare och hur just ditt behov ser ut. I vĂ„r butik har vi Ă€ven flera klippare för visning. Vi erbjuder Ă€ven vinterförvaring och service av din robotgrĂ€sklippare om du har dĂ„ligt med plats i ditt garage.

Enkel installation

En robotgrÀsklippare frÄn Robomow Àr riktigt enkel att installera. Det finns en stor mÀngd av olika modeller som Àr anpassade till allt frÄn den minsta grÀsmattan till en grÀsmatta stor som en fotbollsplan. 

Hur Robomow startade

Allt började en varm sommardag 1995, en man vid namn Udi Peless hade en fru som bad honom att klippa grÀsmattan hemma. Udi gjorde allt för att undvika detta faktum att grÀsmattan behövde klippas och detta mynnade ut i att företaget Robomow startades. TvÄ Är senare stod den första robotgrÀsklipparen, Robomow Classic, redo pÄ GLEE-utstÀllningen i Birmingham. Klipparen lanserades sedan 1998 och sÄldes i ca 4000 exemplar. Nu, drygt 24 Är senare sÄ erbjuder företaget ett betydligt bredare sortiment av sjÀlvgÄende grÀsklippare som klipper ytor upp till 600 kvm (!).

Vad Àr Robomow grÀsklippare egentligen?

Bakom framgÄngarna finns mannen Udi Peless som tyckte att det var roligare att göra andra saker Àn att klippa grÀs. DÀrför kom han pÄ idén med den sjÀlvgÄende grÀsklipparen som kunde spara honom tid. Idag har Robomow mÄnga olika modeller som passar dina behov sÄ att Àven du fÄr tid över för annat Àn att dra grÀsklipparen framÄt i flera timmar.

Hur styrs en robotgrÀsklippare?

Runt din grÀsmatta lÀgger du en signalkabel som blir som ett staket för robotgrÀsklipparen. DÀrtill finns en basstation dÀr klipparen laddar upp sig. Det Àr enkelt att lÀgga signalkabeln och fÄ den kontroll över klippningen som du behöver.

Scroll to Top