Redskap till Giant kompaktlastare & minilastare

Vi erbjuder redskap och tillbehör till din Giant kompaktlastare eller minilastareVi har de redskap som passar just din verksamhet och behov. Du kanske har ett större företag i stadskärnan eller ett mindre familjeföretag på landet – vi vill kunna erbjuda redskapen just du behöver I dagsläget erbjuder vi de redskap som beskriv nedan. Om det är något annat tillbehör du önskar, så går detta självklart att ordna då vårat sortiment ständigt växer.

Skopor

Vi erbjuder ett stort sortiment av skopor till din Giant kompaktlastareOm du inte riktigt vet vilken typ av skopa du ska välja kan du alltid kontakta oss.

Planeringsskopa lättvikts

En lättviktsskopa med ribbad botten och raka gavlar som är perfekt vid planering och om man vill ha en god sikt. Anpassad för maskinvikt < 2 ton.  

Återfyllnadsskopa

En återfyllnadsskopa, eller en betongskopa, skiljer sig från de övriga modellerna eftersom den har en mer avsmalnad design. Eftersom den har en stor volym och en lång botten passar den perfekt vid arbeten som kräver att maskinen jobbar på längre avstånd från tipp-platsen och kan flytta samt ställa av material med stor noggrannhet. Även denna skopa tillverkas av extra höghållfast stål. 

Planeringsskopa

Om du ska greja med markplaneringsarbeten är en planeringsskopa passande för dig. Eftersom skopan har en rak bakkant kan du även använda din skopa för planering även vid backning. Du som förare har full kontroll från förarhytten eftersom skopan har en låg rygg och lång botten och du får därmed en riktigt god sikt. Eftersom planeringsskopan är stadig, stark och tålig passar den perfekt för din kompaktlastare. Skoporna är gjort av extra höghållfast stål, ett material som är både starkare och tunnare, vilket minskar vikten på skopan.   

Universalskopa

Universalskopan som passar din kompaktlastare är en stark och tålig volymskopa för alla tillfällen och arbeten. Den är försedd med kraftigt skärstål och flera förstärkningar. Skopan är tillverkad av extra höghållfast stål.  

Plogblad

Vi har plogblad till din Giant kompaktlastare. Plogbladen har allt du behöver för att få en skön vinter trots mängder av snö.  

Sandspridare

Genom att koppla på en sandspridare på din Giant behöver du inte släpa och kånka för hand. Tänk att sprida ut stenflis, sand eller salt direkt från ditt förarsäte utan att behöva frysa eller bära med en hink tung sand manuellt under vintern.  

Sandspridaren passar perfekt att klara av själv, du kan använda den till din Giant kompaktlastare, din redskapsbärare, din traktor eller lastmaskin. Spridaren är bakmonterad så du kan ploga både snö och sanda, samtidigt! Om du hellre föredrar att montera den i lastaren går detta också med hjälp av en frontmonterad spridare.  

Du kan välja emellan hjuldrift, hydrualdrift eller eldrift. 

Konstgräsplogar

Ett konstgräs är vädertåligt men det behöver skötas om noga och man bör vara försiktig med underlaget. En konstgräsplog är utrustad med ställbara medar för att minska slitage. Det finns även ett justerbart gummi på undersidan som syftar till att eliminera skador på konstgräsytanPlogen går långsamt fram över gräsytan och plogar bort all snö med ett riktigt bra resultat, så att konstgräsplanen är redo till våren för ytterligare en säsong.  

Vikplogar

Med en vikplog klarar du av att skotta stora snömängder. När du arbetar med vikplogen sitter du bekvämt och säkert i hytten eftersom plogens fjädrande slitskär dämpar både stötar och ojämnheter i marken. Vikplogen har dessutom positionsljus så att du ser bra i vintermörkret! 

Diagonalplogar

En diagonalplog passar för kompakttraktorer, redskapsbärare och kompaktlastare. Fördelen med en diagonalplog är att du kan fösa undan all snö till ena sidan. Ett diagonalblad passar, liksom vikplogen, för att ta sig fram vid stora snömängder vid riktig vargavinter. Diagonalbladet passar för dig som vill ha ett perfekt resultat men som är begränsad av redskapsvikten. Slitskären av Hardox 450 är vändbara och av hög kvalitet. Vinkeln kan du justera mellan 0-35 grader med en dubbelverkande hydraul.  

Plogbladen till diagonalplogen är små – men ack så effektiva! De passar särskilt bra för plogning på gångvägar och på en trång gata.  

Scroll to Top