Hyra vinkelslip Makita från Maskinförrådet Örebro
Hyra vinkelslip Makita från Maskinförrådet Örebro
Vinkelslip från Maskinförrådet Örebro

Hyr vinkelslip till bra pris

Om du har behov av att skära eller slipa i metall kan du hyra en vinkelslip hos oss. Vi har en batteridriven vinkelslip, även kallad rondell, från märket Makita för uthyrning. Det finns ett flertal olika kap- och slipskivor som du kan montera för olika tillfällen. Skivorna är en förbrukningsvara och du kan köpa kapskivor i vår butik när du hämtar din vinkelslip.  

Vad får jag betala när jag hyr maskinen?

Priset är 295 kr för en hel dag (inklusive moms).

Om du hellre vill hyra maskinen i 4 timmar är priset 145 kr (inklusive moms).

Är jag försäkrad när jag hyr en vinkelslip?

Ja, hos oss kan du teckna vår egen hyresförsäkring där du får ett extra säkert skydd när du hyr av oss.

Vad är bästa användningsområdet för en vinkelslip?

En vinkelslip är ett riktigt bra verktyg för slipning, borstning, rengöring, polering och när du behöver ta bort en stor mängd rost. Du kan även slipa bort vassa spetsar eller kanter vid svetsfogar eller sågsnitt på metall. Vinkelslipen är riktigt bra till att kapa av material med, såsom metall, sten, betong eller keramiska plattor.

Glöm inte att genom att använda rätt tryck får du bäst resultat vid kapning.

Ett bra grepp för säkrare kapning

Ha alltid vinkelslipen under kontroll genom att hålla verktyget stadigt med båda händerna. Vinkelslipen från Makita har ett sidohandtag som du enkelt kan flytta mellan två lägen och det ger då bättre kontroll när du arbetar och ge en bättre överblick över arbetsstycket. Om du ska arbeta länge med kapning så minskar risken att du blir trött i händerna tack vare sidohandtaget.

Scroll to Top