Hyr skylift hos Maskinförrådet Örebro

Skippa stegen - hyr skylift istället

Vi hyr ut skylift i två olika modeller när du behöver komma högt upp i skydd av en bur på ett säkert sätt. En lift är perfekt när du ska plocka ner en katt som fastnat högt uppe i ett träd eller när du ska montera julbelysningen på din fasad. 

Om din katt hamnat väldigt högt upp kan en större skylift behövas, vi har en smidig och enkel lift som gör att du når cirka 10 meter från marken och som ansluts med 230v och sedan är du redo att fånga din katt. Det rekommenderas att du hyr ett fallskydd/sele som skyddar dig vid olycka.  

När du känner att du behöver ta med en kompis i skyliften så har vi en annan modell med plats för två personer i korgen, men den är betydligt högre, hela 18 meter.  

Hyr på helgdagar

Ring oss om du vill hyra på helger eller röda dagar: 019-18 18 40

Olika skyliftar

Skillnaden mellan skyliftar är främst storleken. De större skyliftarna är monterade på ett lastbilschassi och används oftast på olika typer av arbeten på till exempel gatubelysning och liknande. Den formen av liftar som räddningstjänsten använder är rätt lika dessa med skillnaden att dessa också har vattenåtkomst.

Som privatperson är det vanligare med de mindre skyliftarna som är monterade på en vagn. Dessa kan man sedan koppla till sin bil så att man lätt kan ta dem till arbetsplatsen eller hemmet. Dessa är smidiga och enkla för mindre projekt eller om den ska användas för privat bruk. Det är inte ovanligt att mindre företag inom bygg- och målarbranschen använder sig av dessa.

Skylift 18 meter

Har en höjd på 18 meter och här kan du stå säkert eftersom den har en kapacitet för två personer i korgen. 30km/h registrerad.

Skylift 10 meter

Denna modell är  smidig och enkel  och tar dig cirka 10 meter upp i skyn. Liften ansluts med 230v och  sedan är du redo att köra igång med ditt arbete.

Vad kostar det att hyra en skylift?

Skylift 18 meter: 1695 kr för en hel dag. För utkörning/inhämtning tar vi ut en kostnad på 995 kr.

Skylift 10 meter: 1295 kr för 4 timmar. För utkörning/inhämtning tar vi ut en kostnad på 995 kr.

Är jag försäkrad när jag hyr en skylift?

Hos oss kan du teckna vår egen hyresförsäkring!

Scroll to Top