Hyr sänksåg hos Maskinförrådet Örebro

Få spikraka snitt genom att hyra sänksåg hos oss

Hos oss kan du hyra sänksåg när du vill såga spikrakt. Till denna såg finns styrskenor som gör att sågen håller sig rak under hela kaptiden. Vi har sänksågar från märket Festool på 1200 KW med styrskena på 1400 mm för precisionssågning. Sågklingsdiametern är på 160 mm och har ett varvtal på mellan 2000-5200 varv i minuten. Du kan använda sänksågen till att såga i trä, träliknande material, gips- och cementbundet fibermaterial samt plast. Modellen har ett slimmat hölje för att du ska få ett minimalt avstånd till väggen (12 mm).  

Vad kostar det att hyra en sänksåg?

Priset är 595 kr för en hel dag.

Är jag försäkrad när jag hyr en sänksåg?

Ja, hos oss kan du teckna vår egen hyresförsäkring där du får ett extra skydd när du hyr av oss.

Vad är en sänksåg?

En sänksåg är ganska så lik en cirkelsåg, men är en så kallas förfinad variant – när du ska få ett sågresultat som är mycket exakt och precist. Den passar väldigt bra när du vill att resultatet ska bli exakta, fina, perfekta, raka snitt! Du behöver inte använda dig av tillbehör såsom tumstock eller anhåll, resultatet av ditt snitt blir perfekt. Med denna såg kan du även börja ditt snitt mitt i en skiva, smidigt va? Om du vill ställa in maximalt sågdjup, kan du göra det också och du slipper att snittet går genom hela skivan.

Vad kan jag använda sänksågen till?

När du behöver korta av en dörr kan detta vara ett utmärkt verktyg, även till att såga bänkskivor eller för möbelsnickeri/finsnickeri.

Scroll to Top