Hyra högtryckstvätt i Örebro hos Maskinförrådet
Hyra högtryckstvätt i Örebro hos Maskinförrådet

Hyra högtryckstvätt - få altanen ren på nolltid

Hos oss kan du hyra högtryckstvätt från märket Kärcher som du kan använda till många olika områden inom rengöring. Exempel på användningsområden; rengöring av marksten, uteplatser såsom altaner och terrasser, trappor, din båt med tillhörande båtskrov, din bil, cykel eller moped.

Det följer även med ett tillbehör i form av en ytrengörare så att arbetet blir ännu lättare för dig.

Hyr när det passar dig

Högtryckstvätten kan du hyra även på helger och röda dagar, precis när det passar dig och ditt vardagsliv. Ingenting är omöjligt för oss. Ring oss om du vill hyra på helger eller röda dagar: 019-18 18 40

Vad är kostnaden för att hyra en högtryckstvätt?

Priset är 795 kr för en hel dag (inklusive moms).

Är jag försäkrad när jag hyr en högtryckstvätt?

Ja, hos oss kan du teckna vår smidiga hyresförsäkring där du får ett extra skydd när du hyr av oss.

Se vårt stora utbud av hyrmaskiner och verktyg

En riktigt praktisk högtryckstvätt

Modellen från Kärcher, HD 6/13 CX Plus, är en enfastvätt på 2,9 kW och 230 V – den är såväl praktisk, mobil och mångsidig för alla typer av rengöring. Högtryckstvätten har förvaring för dina tillbehör, topplock i mässing och automatisk tryckavlastning.

Den är även utrustad med EASY!Force spolhandtag, vilket innebär ett lättare handhavande av dig eftersom systemet reducerar den kraft som behövs för att hålla emot spolhandtaget till noll.

Högtryckstvätt till huset

När du ska måla om huset kan en högtryckstvätt spara mycket tid, för om du inte gör förarbetet ordentligt kan färgen flaga och det vill du ju inte. Så passa på att göra rent din fasad riktigt ordentligt!
Högtryckstvätten är även användbar när du ska spola av ditt tak från ingrodd mossa som kan vara svår att få bort annars.

Teknisk information

  • Vikt: 27,5 kg
  • Effekt: 2,9 kW
  • Drift: 230 V
  • Maxtryck: 130 bar
  • Vattenkapacitet: 9.8 l/min
Scroll to Top