Hyr hantverksställning hos Maskinförrådet Örebro
Hyr hantverksställning hos Maskinförrådet Örebro

Hyra en säker hantverksställning

När du arbetar med huset kanske du inte bara arbetar på marken utan kanske även på höjden, då är en hantverksställning ett säkert och tryggt val. Genom att hyra en hantverksställning av oss slipper känna osäkerhet genom att stå på en ranglig stege och måla ditt hus. Arbetshöjden på ställningen är cirka 4 meter och plattformshöjd cirka 2 meter, detta innebär att du står som högst på 2 meter. 

Vad kostar det att hyra hantverksställning?

Kostnaden är 295 kr för 4 timmar.

Är jag försäkrad när jag hyr en hantverksställning?

Ja, hos oss ingår vår egen hyresförsäkring där du får ett extra skydd när du hyr av oss.

Vad är en hantverksställning?

En hantverksställning påminner mycket om rullställningar men kan inte ha en högre höjd till arbetsplanet än två meter. De kan ha hjul, men måste inte ha det. De får endast användas av en person åt gången.

Hur hög och bred ska hantverksställningen vara?

Hur hög eller hur bred din hantverksställning ska vara beror på hur högt eller brett du vill nå när du arbetar på din ställning, där kan storleken spela roll. Höjden kan variera mycket beroende på vilket arbete du ska utföra. Om du ska arbeta med taket vill du gärna nå upp till takfoten med den översta plattformsnivån. Om du bara ska måla om fasaden på huset är det vanligt att du har den översta plattformen ca. 1,5-2 meter under nivån dit du önskar att nå. Vi hjälper dig gärna att hitta en hantverksställning som passar ditt ändamål bäst.

Scroll to Top