Hyr giraffslip hos Maskinförrådet Örebro

Hyra giraffslip

Hos oss kan du hyra giraffslip som du kan slipa tak och väggar med, som annars kan vara svårt och ta mycket tid. Med det stora sliphuvudet som en giraffslip har så gör du jobbet effektivt och tack vare den långa armen på maskinen så når du längre och kan förebygga att du snedbelastar kroppen och får ont. Med dessa smidiga egenskaper blir giraffslipen ett väldigt effektivt redskap för dig som vill slipa väggar och tak. Du kan köpa till slippapper till maskinen i vår butik. 

Vad är en giraffslip?

Giraffslip är en större slipmaskin som har en stor sliprondell. En giraffslip passar perfekt för att slipa stora ytor och används oftast för att slipa väggar och tak. Den används oftast för att slipa en spacklad yta eller slipa bort gammal färg. Den är ganska lik en excenterslip eftersom de båda har en roterande slipsula, men giraffslipen är oftast nästan dubbelt så bred som excenterslipen.

Giraffslipen är försedd med ett längre handtag och på vissa modeller kan du förlänga den ännu mer, så att du når ännu längre utan att behöva sträcka sönder dina armar. 

Fördelar med giraffslipen

  • Den har inbyggt ljus i form av LED-belysning, så att du enkelt kan upptäcka ojämnheter på ytan där du slipar.
  • Skonsam mot din kropp: reglerbar sugeffekt som avlastar armar och rygg. PLANEX håller upp sin egenvikt på väggar och i tak.
  • 3-delad längdanpassning: kort eller lång – upp till två förlängare kan användas.
  • Maskinen når högre eftersom den väger mindre! Den har ett ergonomiskt T-handtag som ger större räckvidd tack vare utökade greppmöjligheter.

Vad kostar det att hyra giraffslip?

Kostnaden är 395 kr för 4 timmar.

Är jag försäkrad när jag hyr en giraffslip?

Ja, hos oss ingår vår egen hyresförsäkring där du får ett extra skydd när du hyr av oss.

Scroll to Top