Hyr giraffslip hos MaskinförrĂ„det Örebro

Hyra giraffslip

Hos oss kan du hyra giraffslip som du kan slipa tak och vÀggar med, som annars kan vara svÄrt och ta mycket tid. Med det stora sliphuvudet som en giraffslip har sÄ gör du jobbet effektivt och tack vare den lÄnga armen pÄ maskinen sÄ nÄr du lÀngre och kan förebygga att du snedbelastar kroppen och fÄr ont. Med dessa smidiga egenskaper blir giraffslipen ett vÀldigt effektivt redskap för dig som vill slipa vÀggar och tak. Du kan köpa till slippapper till maskinen i vÄr butik. 

Vad Àr en giraffslip?

Giraffslip Àr en större slipmaskin som har en stor sliprondell. En giraffslip passar perfekt för att slipa stora ytor och anvÀnds oftast för att slipa vÀggar och tak. Den anvÀnds oftast för att slipa en spacklad yta eller slipa bort gammal fÀrg. Den Àr ganska lik en excenterslip eftersom de bÄda har en roterande slipsula, men giraffslipen Àr oftast nÀstan dubbelt sÄ bred som excenterslipen.

Giraffslipen Àr försedd med ett lÀngre handtag och pÄ vissa modeller kan du förlÀnga den Ànnu mer, sÄ att du nÄr Ànnu lÀngre utan att behöva strÀcka sönder dina armar. 

Fördelar med giraffslipen

  • Den har inbyggt ljus i form av LED-belysning, sĂ„ att du enkelt kan upptĂ€cka ojĂ€mnheter pĂ„ ytan dĂ€r du slipar.
  • Skonsam mot din kropp: reglerbar sugeffekt som avlastar armar och rygg. PLANEX hĂ„ller upp sin egenvikt pĂ„ vĂ€ggar och i tak.
  • 3-delad lĂ€ngdanpassning: kort eller lĂ„ng – upp till tvĂ„ förlĂ€ngare kan anvĂ€ndas.
  • Maskinen nĂ„r högre eftersom den vĂ€ger mindre! Den har ett ergonomiskt T-handtag som ger större rĂ€ckvidd tack vare utökade greppmöjligheter.

Vad kostar det att hyra giraffslip?

Kostnaden Àr 395 kr för 4 timmar.

Är jag försĂ€krad nĂ€r jag hyr en giraffslip?

Ja, hos oss ingÄr vÄr egen hyresförsÀkring dÀr du fÄr ett extra skydd nÀr du hyr av oss.

Scroll to Top