Hyr elverk hos Maskinförrådet Örebro

Hyr elverk i olika storlekar

Här kan du hyra bärbara elverk från Honda och Endress. Dessa passar bra vid användningsområden såsom; en stor fest där elen inte räcker till, på ett evenemang vid ett större strömavbrott, på din arbetsplats eller när helst du behöver. Du kanske är i behov av extra kraftförsörjning på en plats som har dåligt med ström och då kan ett elverk som du kan bära med dig passa riktigt bra!

Vi erbjuder ett större elverk, Honda ECMT 7000, som har både hjul och transporthandtag (som kan behövas eftersom det väger 100 kg). Detta rejäla elverk klarar de mest krävande arbeten och är utrustad med ett 3-fas 16A-uttag och två 230V-uttag samt ett Schuko-uttag. Elverket från Honda kan du ha igång i över åtta timmar utan att behöva oroa dig.

Det mindre elverket vi hyr ut är av modellen Endress ESE2000i. Detta är ett elverk som är otroligt tyst när det är igång som du kan bära med dig vart du än ska tack vare det smidiga bärhandtaget. Så om du ska ut på husvagnssemester till sommaren och behöver extra ström om åskan skulle komma förbi är detta elverk något för dig.

Vad kostar det att hyra elverken?

  • Det mindre elverket kostar 195 kr för 4 timmar.
  • Elverk i modell större kostar 295 kr för 4 timmar.

Ingår någon försäkring när jag hyr elverken?

Du kan teckna vår egen hyresförsäkring där du får ett extra skydd när du hyr av oss.

Se hela vårt utbud av hyresmaskiner och verktyg

Scroll to Top