Hyra stubbfrĂ€s Toro hos MaskinförrĂ„det Örebro

Hyr en stubbfrÀs och bli kvitt din trÄkiga stubbe

HÀr kan du hyra stubbfrÀs av kvalitetsmÀrket Toro. NÀr du har fÀllt ett trÀd kan allt vara frid och fröjd, och du har helt plötsligt kvÀllssol. Men kvar stÄr dÀr en trÄkig stubbe. För att du inte ska snubbla runt pÄ den sÄ kan du anvÀnda dig av en stubbfrÀs och pÄ ett enkelt sÀtt fÄ bort den. StubbfrÀsen Àr en maskin med roterande sÄgblad som frÀser bort en stubbe utan att du behöver grÀva upp den ur marken, smidigt va? För att du ska kunna frakta hem stubbfrÀsen du hyr sÄ kan detta ske genom transport pÄ gallerkÀrra, ta med egen eller hyr en gallerkÀrra av oss. Eller hör av dig sÄ kan vi ordna med hemkörning av stubbfrÀsen till dig.

Vad kostar det att hyra en stubbfrÀs?

Priset Àr 995 kr för en hel dag.

Hyr stubbfrÀs Àven pÄ helgen

Hos oss pÄ MaskinförrÄdet kan du hyra en stubbfrÀs Àven pÄ helger eller röda dagar nÀr andra butiker kanske inte har öppet. Det Àr bara att höra av dig nÀr du helst skulle vilja stubbfrÀsa! Ring oss pÄ: 019- 18 18 40. Vi kommer överens med tider tillsammans och Àr flexibla. Passa pÄ att fÄ riktigt vÄrfint i din trÀdgÄrd idag!

Är jag försĂ€krad nĂ€r jag hyr en stubbfrĂ€s?

Hos oss kan du teckna vÄr egen hyresförsÀkring dÀr du fÄr ett extra skydd nÀr du hyr av oss.

SÄ hÀr stubbfrÀser du

Innan du börjar stubbfrÀsa sÄ kapar du av höjden pÄ stubbarna med en motorsÄg, sÄ mycket det gÄr. Anledningen till detta Àr att arbetet med att frÀsa bort stubben gÄr fortare. NÀr du kapar stubbarna underlÀttar detta stubbfrÀsningen, sÀrskilt om du har ett flertal stubbar att frÀsa bort i trÀdgÄrden. Det tar tid att frÀsa bort en stubbe, rÀkna med 5-15 minuter per decimeter stubbe, beroende pÄ hur hög din stubbe Àr och vilken typ det Àr. Det du ska tÀnka pÄ Àr att asp och ekstubbar tar lÀngre tid att frÀsa bort Àn furustubbar. Om du har en granstubbe tar det lÀngre tid eftersom de kan ha ett vÀldigt stort rotsystem. SÄ om du har en normalstor granstubbe kan det ta 0,5 till 2 timmar att frÀsa bort den, och dÄ ska du Àven grÀva bort jorden runt stubben.

Se till att det inte ligger nÄgra dolda stenar eller grus runt stubben som kan skada frÀstÀnderna till stubbfrÀsen. SÄ glöm inte att titta noga efter stenar, eftersom det Àr dyrt att byta ut dessa pÄ stubbfrÀsen.

FrÀsa ner stubben

Efter att du har kapat stubben med motorsÄg och Àven tagit bort stenar runt stubben sÄ kan du börja stubbfrÀsningen. Du frÀser stubben genom att pendla stubbfrÀsen fram och tillbaka över stubbens sida. FrÀshjulet tuggar ner stubben bit för bit. Det Àr bra om du anvÀnder dig av vibrationshandskar för att undvika skador i hÀnder och armar eftersom stubbfrÀsen vibrerar mycket. Glöm inte att vila emellan om du ska frÀsa flera stubbar.

Maskinuthyrning i Örebro. VĂ€lkommen till MaskinförrĂ„det.
Scroll to Top