Hyr skylift hos MaskinförrĂ„det Örebro

Skippa stegen - hyr skylift istÀllet

Vi hyr ut skylift i tvÄ olika modeller nÀr du behöver komma högt upp i skydd av en bur pÄ ett sÀkert sÀtt. En lift Àr perfekt nÀr du ska plocka ner en katt som fastnat högt uppe i ett trÀd eller nÀr du ska montera julbelysningen pÄ din fasad. 

Om din katt hamnat vÀldigt högt upp kan en större skylift behövas, vi har en smidig och enkel lift som gör att du nÄr cirka 10 meter frÄn marken och som ansluts med 230v och sedan Àr du redo att fÄnga din katt. Det rekommenderas att du hyr ett fallskydd/sele som skyddar dig vid olycka.  

NÀr du kÀnner att du behöver ta med en kompis i skyliften sÄ har vi en annan modell med plats för tvÄ personer i korgen, men den Àr betydligt högre, hela 18 meter.  

Hyr pÄ helgdagar

Ring oss om du vill hyra pÄ helger eller röda dagar: 019-18 18 40

Olika skyliftar

Skillnaden mellan skyliftar Àr frÀmst storleken. De större skyliftarna Àr monterade pÄ ett lastbilschassi och anvÀnds oftast pÄ olika typer av arbeten pÄ till exempel gatubelysning och liknande. Den formen av liftar som rÀddningstjÀnsten anvÀnder Àr rÀtt lika dessa med skillnaden att dessa ocksÄ har vattenÄtkomst.

Som privatperson Àr det vanligare med de mindre skyliftarna som Àr monterade pÄ en vagn. Dessa kan man sedan koppla till sin bil sÄ att man lÀtt kan ta dem till arbetsplatsen eller hemmet. Dessa Àr smidiga och enkla för mindre projekt eller om den ska anvÀndas för privat bruk. Det Àr inte ovanligt att mindre företag inom bygg- och mÄlarbranschen anvÀnder sig av dessa.

Skylift 18 meter

Har en höjd pÄ 18 meter och hÀr kan du stÄ sÀkert eftersom den har en kapacitet för tvÄ personer i korgen. 30km/h registrerad.

Skylift 10 meter

Denna modell Àr  smidig och enkel  och tar dig cirka 10 meter upp i skyn. Liften ansluts med 230v och  sedan Àr du redo att köra igÄng med ditt arbete.

Vad kostar det att hyra en skylift?

Skylift 18 meter: 1695 kr för en hel dag. För utkörning/inhÀmtning tar vi ut en kostnad pÄ 995 kr.

Skylift 10 meter: 1295 kr för 4 timmar. För utkörning/inhÀmtning tar vi ut en kostnad pÄ 995 kr.

Är jag försĂ€krad nĂ€r jag hyr en skylift?

Hos oss kan du teckna vÄr egen hyresförsÀkring!

Scroll to Top